Ngeunaan Oyi
Kabel Luar
Produsén kabel

Puseur produk

  • Adaptor & Panyambung

    Adaptor & Panyambung

  • Attenuator

    Attenuator

  • Majelis Serat Optik

    Majelis Serat Optik

  • Kabel jero rohangan

    Kabel jero rohangan

  • Kabel Luar

    Kabel Luar

  • Kotak Desktop

    Kotak Desktop

  • Serat optik panutupanana

    Serat optik panutupanana

  • Box Distribusi optik

    Box Distribusi optik

  • Panel

    Panel

  • Pamisah

    Pamisah

  • Kabinet

    Kabinet

  • Kelengkapan

    Kelengkapan

MACA DEUI

SOLUSI INDUSTRI

TENTANG KAMI

Tentang Kami

Oyi international., Ltd. nyaéta parusahaan sambungan kabel serat optik dinamis sarta inovatif dumasar di Shenzhen, Cina.Kusabab mimitina di 2006, OYI parantos dikhususkeun pikeun nyayogikeun produk serat optik kelas dunya sareng solusi pikeun usaha sareng individu di sakumna dunya.Departemén R&D Téknologi kami ngagaduhan langkung ti 20 staf khusus anu komitmen pikeun ngembangkeun téknologi inovatif sareng nyayogikeun produk sareng jasa anu berkualitas tinggi.Urang ngekspor produk urang ka 143 nagara jeung geus ngadegkeun partnerships jangka panjang jeung 268 klien.

MACA DEUI INQUIRY
Tentang Kami
  • 2006
    Ékspor Didirikeun
  • 20+
    Téknis R & D tanaga
  • 143+
    Jumlah Nagara Ékspor
  • 268+
    Jumlah Palanggan

Tren industri

  • sadayana
  • 2020
  • 2021
  • 2022
news_more

Facebook

YouTube

YouTube

Instagram

Instagram

LinkedIn

LinkedIn

Whatsapp

+8615361805223

Surélék

sales@oyii.net