За Оји
Надворешен кабел
Производител на кабли

Центар за производи

 • Адаптер и конектор

  Адаптер и конектор

 • Атенуатор

  Атенуатор

 • Склопови на оптички влакна

  Склопови на оптички влакна

 • Кабел за затворен простор

  Кабел за затворен простор

 • Надворешен кабел

  Надворешен кабел

 • Десктоп кутија

  Десктоп кутија

 • Затворање со оптички влакна

  Затворање со оптички влакна

 • Оптичка кутија за дистрибуција

  Оптичка кутија за дистрибуција

 • Панел

  Панел

 • Сплитер

  Сплитер

 • Кабинетот

  Кабинетот

 • Фитинзи

  Фитинзи

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ИНДУСТРИСКИ РЕШЕНИЈА

центар за поддршка

Добредојдовте да ја посетите5 главни центри за поддршкана Оји

sup_icon01
sup_icon02
ЗА НАС

За нас

Oyi international., Ltd. е динамична и иновативна компанија за кабли со оптички влакна со седиште во Шенжен, Кина.Од своето основање во 2006 година, OYI е посветен на обезбедување производи и решенија за оптички влакна од светска класа за бизниси и поединци ширум светот.Нашиот оддел за технологија за истражување и развој има повеќе од 20 специјализирани кадри посветени на развој на иновативни технологии и обезбедување производи и услуги со висок квалитет.Ги извезуваме нашите производи во 143 земји и имаме воспоставено долгорочни партнерства со 268 клиенти.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ИСТРАЖУВАЊЕ
За нас
 • 2006 година
  Воспоставено е извоз
 • 20+
  Технички персонал за истражување и развој
 • 143+
  Број на земји извознички
 • 268+
  Број на клиенти

Трендови во индустријата

 • сите
 • 2020 година
 • 2021 година
 • 2022 година
новости_повеќе

Фејсбук

YouTube

YouTube

Инстаграм

Инстаграм

LinkedIn

LinkedIn

Whatsapp

+8615361805223

Е-пошта

sales@oyii.net