Rreth Oyi
Kablloja e jashtme
Prodhuesi i kabllove

Qendra e produkteve

 • Përshtatës dhe lidhës

  Përshtatës dhe lidhës

 • Zbutës

  Zbutës

 • Asambletë e Fibrave Optike

  Asambletë e Fibrave Optike

 • Kabllo për ambiente të brendshme

  Kabllo për ambiente të brendshme

 • Kablloja e jashtme

  Kablloja e jashtme

 • Desktop Box

  Desktop Box

 • Mbyllja me fibra optike

  Mbyllja me fibra optike

 • Kutia e shpërndarjes optike

  Kutia e shpërndarjes optike

 • Paneli

  Paneli

 • Ndarëse

  Ndarëse

 • Kabineti

  Kabineti

 • Pajisjet

  Pajisjet

LEXO MË SHUMË

ZGJIDHJE INDUSTRIKE

PËR NE

Rreth nesh

Oyi international., Ltd. është një kompani dinamike dhe inovative e kabllove me fibra optike me qendër në Shenzhen të Kinës.Që nga fillimi i saj në 2006, OYI ka qenë i përkushtuar për të ofruar produkte dhe zgjidhje të fibrave optike të klasit botëror për bizneset dhe individët në të gjithë globin.Departamenti ynë i Kërkimit dhe Zhvillimit të Teknologjisë ka më shumë se 20 staf të specializuar të angazhuar për zhvillimin e teknologjive inovative dhe ofrimin e produkteve dhe shërbimeve me cilësi të lartë.Ne eksportojmë produktet tona në 143 vende dhe kemi krijuar partneritete afatgjata me 268 klientë.

LEXO MË SHUMË HETIM
Rreth Nesh
 • 2006
  Eksportimi themeluar
 • 20+
  Personeli teknik i kërkimit dhe zhvillimit
 • 143+
  Numri i Vendeve Eksportuese
 • 268+
  Numri i Konsumatorëve

Tendencat e industrisë

 • të gjitha
 • 2020
 • 2021
 • 2022
lajme_më shumë

Facebook

YouTube

YouTube

Instagram

Instagram

LinkedIn

LinkedIn

Whatsapp

+8615361805223

Email

sales@oyii.net