Babagan Oyi
Kabel Outdoor Kab
Produsen Kabel

Pusat Produk

  • Adaptor & Konektor

    Adaptor & Konektor

  • Attenuator

    Attenuator

  • Majelis Serat Optik

    Majelis Serat Optik

  • Kabel Indoor

    Kabel Indoor

  • Kabel Outdoor Kab

    Kabel Outdoor Kab

  • Kotak Desktop

    Kotak Desktop

  • Penutupan Serat Optik

    Penutupan Serat Optik

  • Kothak Distribusi Optik

    Kothak Distribusi Optik

  • Panel

    Panel

  • Pamisah

    Pamisah

  • Kabinet

    Kabinet

  • Fitting

    Fitting

Waca liyane

SOLUSI INDUSTRI

BABAGAN AWAKE DHEWE

Babagan awake dhewe

Oyi international., Ltd. minangka perusahaan kabel serat optik dinamis lan inovatif adhedhasar ing Shenzhen, China.Wiwit diwiwiti ing 2006, OYI wis darmabakti kanggo nyedhiyakake produk lan solusi serat optik kelas donya kanggo bisnis lan individu ing ndonya.Departemen R&D Teknologi kita duwe luwih saka 20 staf khusus sing setya ngembangake teknologi inovatif lan nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu.Kita ngekspor produk menyang 143 negara lan wis nggawe kemitraan jangka panjang karo 268 klien.

Waca liyane NAKONI, NYELIDIKI
Babagan awake dhewe
  • 2006
    Ngekspor Madeg
  • 20+
    Personil R&D Teknis
  • 143+
    Jumlah Negara Ngekspor
  • 268+
    Jumlah Pelanggan

Tren industri

  • kabeh
  • 2020
  • 2021
  • 2022
warta_liyane

Facebook

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram

LinkedIn

LinkedIn

Whatsapp

+8615361805223

Email

sales@oyii.net